Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAÜZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'ı ziyaret etti. Görüşme sırasında, eski Uzman Çavuşların iş bulma sorunları ve yerel yönetimlerle kamu kuruluşlarında iş imkanlarının sağlanması gerekliliği ele alındı.

Devlet Sorumluluğu ve Vefa Borcu
ATAÜZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, "Sayın Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eski Uzman Çavuşların kaderine terk edilmemesi gerektiğini vurgulayan Sayın Akpınar, onların yanında olduğunu belirtti ve her zaman destekleyeceğini ifade etti." dedi. Gündeşli, Akpınar'ın yakın ilgi ve misafirperverliğine teşekkür etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, dernek üyeleri arasından iki eski Uzman Çavuşun ilk atamalarını yaparak, bayram öncesinde iki ailenin yüzünü güldürdü ve diğer atama bekleyenlere umut ışığı yaktı.

Tokat Kırmızı Alarm Veriyor! Resmen Rekor Kırıyor Tokat Kırmızı Alarm Veriyor! Resmen Rekor Kırıyor

Milletvekilleri ile Görüşmeler ve Destek Sözleri
ATAÜZDER yönetimi, TBMM'de birçok milletvekili ile görüşmeler yaparak eski Uzman Çavuşların sorunlarının çözümü için destek aradı. Görüşmelerde, milletvekilleri bu sorunun devlet meselesi ve vefa borcu olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

ATAÜZDER'den Teşekkür Mesajı
ATAÜZDER ailesi adına, Genel Başkan Mustafa Gündeşli, Mehmet Akpınar'a ve YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'a minnettarlıklarını iletti. "Vicdanlı siyasetçi ve devlet adamlarının sayısının artması ve mağdur kesimlere destek olmaları temennisiyle," diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Burhan Arar