Geçtiğimiz sezon büyük yankı uyandıran "İnci Taneleri" dizisinin yeni sezonu, Göcek’te çekilen etkileyici fragmanıyla izleyici karşısına çıktı. Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Dilber, sezon finalinde dans sahnesiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Yeni sezondaki fragmanda ise karakterlerin imaj değişiklikleri ve Göcek'in muhteşem manzarası dikkat çekiyor.

İmaj Değişiklikleri ve Sürprizler

Fragmanda, dizinin sevilen karakterleri Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre’nin Göcek’in büyüleyici atmosferinde bulundukları görülüyor. Azem'in, "Bir hikayeyi tam olarak anlayabilmeniz için tamamını okumanız gerekir" sözü ise sezonun sırlarla dolu olacağına dair ipuçları veriyor. Bestemsu Özdemir’in canlandırdığı Semiramis karakteri için yaptığı imaj değişikliği de fragmanın en dikkat çekici detaylarından biri. Özdemir'in sarıya boyattığı saçları, karakterinin dizideki yerinin farklı olacağını gösteriyor ancak rolü henüz tam olarak netleşmedi.66Fec8Bd7A7Ce12Cde6Cf1B3

Yıldız Kadro Göcek'te Buluştu

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi yıldızların yer aldığı güçlü kadroya, Bestemsu Özdemir’in de katılması diziye yeni bir soluk getirecek. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Yeni sezon fragmanında dizinin bir kez daha yüksek prodüksiyon kalitesiyle izleyiciye sürprizler sunacağı açıkça belli oluyor.

Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

"İnci Taneleri" yeni sezonu ile 10 Ekim Perşembe günü Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Muğla’nın Göcek beldesinde çekilen sahneler, doğanın güzellikleriyle dolu bir görsel şölen sunacak gibi görünüyor. Diziseverler, yeni bölümleri merakla bekliyor.

Marmaris Türkiye’nin Hollywood’u olma yolunda Marmaris Türkiye’nin Hollywood’u olma yolunda

Kaynak: BÜLTENLER