Tokat amatör kümenin köklü kulüplerinden Zile Gücü Spor Kulübü, altyapı çalışmalarında büyük başarılar elde ederek rakiplerine gözdağı veriyor. Zile Gücü’nün Teknik Sorumlu Hocası Harun Bozdağ, kulübün hedeflerini ve vizyonunu Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a anlattı.

Zile Gücü’nün Hedefleri ve Başarıları

Harun Bozdağ, Zile ilçesinin potansiyelini ve Zile Gücü Spor Kulübü'nün önemini vurgulayarak sözlerine başladı. “Zile, Tokat’ın en büyük ilçelerinden biri ve il olabilecek kadar büyük bir nüfusa sahibiz. Ancak futbolda yeterince başarıya ulaşamamamız şaşırtıcı. Zile’nin gücü Zile Gücü Spor Kulübü’dür,” diyen Bozdağ, gelecek sezon için büyük hedefler koyduklarını belirtti.

Zile Gücü, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına erkenden başlayarak, U12, U13, U15, U16 ve U17 yaş kategorilerinde mücadele edecek. Bozdağ, “Geçtiğimiz sezon U13, U14 ve U15 yaş gruplarında yarı finale yükseldik. Bu sezon ise bu kategorilerde şampiyon olmayı hedefliyoruz. Erken kalkan yol alır derler, biz de çalışmalarımıza erken başladık,” şeklinde konuştu.

Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı... Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı...

2A142C68 F094 4661 8C02 3043918Be8F0

Destek Çağrısı ve Teşekkürler

Harun Bozdağ, Zile Gücü’nün başarıya ulaşması için tüm Zile halkından destek beklediklerini dile getirdi. “Zile’nin insanıyım diyen herkesi bu ilçenin öz evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Avrupa’dan Türkiye’ye, Tokat’tan Zile’ye kadar tüm hemşerilerimi gençlerimize destek vermeye çağırıyorum,” ifadelerini kullandı.

Bozdağ, Zile Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Şükrü Sargın’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Tekin’in takım hakkında bilgi aldıktan sonra çok mutlu olduğunu belirten Bozdağ, Belediye Başkanı Sargın’ın takımın ulaşım sorununa çözüm bulduğunu ve bu destek için minnettarlık duyduklarını söyledi. Ayrıca ilçedeki sivil toplum örgütlerine, oda başkanlarına ve iş adamlarına da gençlere destek olmaları çağrısında bulundu.

Tokat spor basınına da teşekkürlerini ileten Bozdağ, “Bizlere ve Tokat futboluna her zaman destek veren Tokat spor basınının değerli kalemleri Arif Sağdıç ve Mustafa Işık’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar,” diyerek sözlerini noktaladı.

06Fc6844 D809 4B72 B1B4 C0E86Fee479B

Zile Gücü’nün Geleceği

Zile Gücü Spor Kulübü, Tokat ve çevresinde futbolun gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Kulüp, altyapıdan yetişen genç yeteneklerin keşfedilmesi ve profesyonel arenada boy göstermesi için çalışmalarını sürdürüyor. Zile Gücü’nün bu azmi ve çalışkanlığı, Tokat amatör futbolunda büyük yankı uyandırıyor.

Zile Gücü’nün başarısı, sadece kulübün değil, tüm Zile ilçesinin gurur kaynağı olma yolunda ilerliyor. Gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Zile Gücü, futbolseverlerden ve destekçilerden aldığı güçle yoluna devam ediyor.

Muhabir: Burhan Arar