Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, ligin ilk maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu Tokat deplasmanında Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşacaklarını belirten Şapçı, bu maç için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve galibiyet hedeflediklerini dile getirdi. Spor müdürümüz Arif Sağdıç’a konuşan Şapçı, rakiplerine olan saygılarını vurgularken, fair play ruhuna da dikkat çekti.

Tokat Deplasmanında Zorlu Mücadele

Belediye Kütahyaspor, 2024-2025 futbol sezonunun ilk maçında Tokat Belediye Plevnespor ile karşı karşıya gelecek. Tokat deplasmanında güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Hakan Şapçı, "Tokat Belediye Plevnespor’un kaliteli bir transfer sezonu geçirdiğini ve ligin güçlü takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Ancak biz de bu maç için en iyi şekilde hazırlandık ve galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.

Şapçı, Tokat Belediye Plevnespor'un yaptıkları transferlerle ligin iddialı takımlarından biri haline geldiğini vurgulayarak, “Rakibimizi takip ediyoruz ve onlara saygı duyuyoruz. Ancak bu deplasmana kazanmaya gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Ligde Daha Çok Köprünün Altından Sular Akacak"

Maçın sonucu ne olursa olsun, ligin henüz başında olduklarını belirten Şapçı, "Tokat’ta kazanmak için elimizden geleni yapacağız, ancak kaybedersek dünyanın sonu değil. Ligde uzun bir yol var ve daha çok maç oynanacak. Önemli olan futbolun sahada oynanması ve iyi bir mücadele sergilemek" şeklinde konuştu.

Hakan Şapçı, ligde oynanacak her maçın zorlu geçeceğini ve özellikle üst sıralar için birçok takımın şansının olduğunu belirtti. "Bu sezon grubumuz çok güçlü ve her takımın şansı eşit. Taraftarlar, bu grupta kaliteli ve zorlu maçlar izleyecekler" dedi.

Belediye Kütahyaspor

Çayırova potada lige galibiyetle başladı Çayırova potada lige galibiyetle başladı

Fair Play Vurgusu

Maç öncesinde fair play ruhunun önemine de değinen Şapçı, "Tokat’ta oynayacağımız bu maçta fair play, dostluk ve kardeşlik sahaya damga vursun. Tüm taraftarların centilmence destek vermesini istiyorum. Kazananın sahada iyi oynayan takım olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Sezon Temennileri

Hakan Şapçı, yeni sezonun tüm takımlara, hakemlere ve futbol camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “2024-2025 futbol sezonunun ülkemiz futboluna, tüm rakiplerimize, taraftarlarımıza ve teknik kadrolara hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzak bir sezon geçiririz” dedi. Şapçı, Tokatlı spor severlere de Kütahya’dan selamlarını ileterek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Murat Onur