Bayburt İl Özel İdare Spor’un tecrübeli teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, kurduğu genç ve dinamik takımla ligde fırtınalar estiriyor. Uzunköprü, ligin ilk dört haftasında belirledikleri 8 puan hedefini çok az bir farkla kaçırdıklarını ve şu an 7 puanda olduklarını belirtti. Takımın sergilediği futbol ve elde ettiği başarılar, onları zirve yarışında tutmaya devam ediyor. Ancak hoca, asıl mücadelenin henüz başladığını vurguluyor: "Lig, tüm takımlar için asıl 4 haftadan sonra başlar. Bizim için de lig yeni başlıyor."

Karabük Deplasmanında Zorlu Maç
Geçen hafta Karabük deplasmanında, Karabük İdmanyurdu ile zorlu bir karşılaşma oynayan Bayburt İl Özel İdare Spor, sahadan beraberlikle ayrıldı. Uzunköprü, bu maçta 3 puan hedeflediklerini ancak rakiplerine yenilmeden puanı korumanın da önemli olduğunu söyledi. Karşılaşmanın hakem kararları ve Karabük taraftarlarının tutumundan duyduğu rahatsızlığı dile getiren teknik adam, deplasmanlarda fair-play ruhunun daha çok yaşatılması gerektiğini belirtti: "Misafir takımlara saygı gösterilmeli, sahalarda dostluk ve kardeşlik ön planda olmalı."

Play-Off Hedefi Netleşiyor
Bayburt İl Özel İdare Spor, ligin ilk yarısında hata yapmadan play-off sıralamasına yakın bir yerde bitirmek istiyor. Hedef, ikinci yarıda avantaj sağlayarak play-off’lara kalmak. Uzunköprü, gruplarında yer alan 16 takımın en az 12’sinin play-off için mücadele ettiğini belirtiyor. "Zor bir gruptayız, ancak genç ve dinamik takımımızla mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz," diyen teknik direktör, takımının sezon sonuna kadar zorlu bir yarış içerisinde olacağını söylüyor.

Yozgat Maçına Hazırlık
Önlerinde zorlu bir deplasman daha var: Yozgat Belediye Bozok Spor. Yozgat’ın ligdeki yeri kimseyi aldatmasın, genç ve dinamik bir takımla mücadele edeceklerini belirten Uzunköprü, hedeflerinin galibiyet ve 3 puan olduğunu söylüyor. Ankara’da yapılan antrenmanlarla bu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden teknik direktör, Yozgat seyircisine iyi bir futbol izleteceklerinin sözünü verdi.

 

 

Bursa’da amatör ligde güvenlik zafiyeti Bursa’da amatör ligde güvenlik zafiyeti

Muhabir: Burhan Arar