Samsun'da aranırken Tokat'ta yakalandı Samsun'da aranırken Tokat'ta yakalandı

 Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta toplantı ve açılışa katıldı.

Toplantının ardından kentte esnaf ziyaretinde bulunan İmamoğlu, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı da ziyaret etti. İmamoğlu, daha sonra Zile ilçesinde Belediye Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş Veli Rekreasyon Alanı'nın açılışı törenine katıldı.A A 20240920 35693166 35693163 T U R K I Y E B E L E D I Y E L E R B I R L I G I B A S K A N I I M A M O G L U T O K A T T A T O P L A N T I V E A C I L I S A K A T I L D I

İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta milletin kendilerine yetki verdiğini ve çalışmalarını istediğini belirtti.

Milletin, "Ben sizin 5 yıllık emeğinizi gördüm, beğendim. Şimdi eğer bu yolda iyi çalışırsanız, sizi bu ülkeyi milletinizle beraber yönetmek için iktidar yapacağım" dediğini ifade eden İmamoğlu, "Dolayısıyla herkes kendi mesleğini iyi yapacak. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti'ne layık olacak, milletine layık olacak. Cumhuriyete, demokrasiye layık olacak. İşte o zaman hep birlikte bu cennet vatanın güzel insanları olacağız." diye konuştu.A A 20240920 35693166 35693164 T U R K I Y E B E L E D I Y E L E R B I R L I G I B A S K A N I I M A M O G L U T O K A T T A T O P L A N T I V E A C I L I S A K A T I L D I

Zile'de yapılan sosyal tesisin güzel bir tesis olduğunu anlatan İmamoğlu, "Eminim ki içi ve çevresindeki aktiviteleriyle, çok güzel etkinlikleriyle Şükrü başkanımız burayı sizlerle birlikte cıvıl cıvıl yapacak. İsmi de çok güzel. Hacı Bektaş Veli'nin ismini taşıyor. Bu toprakların vicdanı olan, adaletini, ruhunu hissettiren Hacı Bektaş Veli'nin ismini duyunca benim için ürperiyor." dedi.

Kaynak: AA