Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube Kadın Komisyonu'nda önemli bir bayrak değişimi gerçekleşti. Sendika hizmet binasında düzenlenen istişare toplantısında, Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube Başkanı Şaban Ceylan başkanlığında, Kadın Komisyonu ve okulların kadın temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Kadın Komisyonu Başkanlığı'ndan sağlık nedenleriyle ayrılan Elif Yılmaz ve Hacer Yetkin'e teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Elif Yılmaz ve Hacer Yetkin’e Teşekkür Plaketi

Başkan Şaban Ceylan, Elif Yılmaz ve Hacer Yetkin'e sendikaya bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olacağınızdan hiç şüphemiz yok” ifadeleriyle plaketlerini takdim etti. Sendikada büyük bir özveriyle görev yapan Yılmaz ve Yetkin, emekleri ve katkıları nedeniyle onurlandırıldı.

Tokat Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu1

Yeni Kadın Komisyonu Göreve Başladı

Kadın Komisyonu’nda gerçekleşen bu bayrak değişimi ile Tülay Yılmaz, Kadın Komisyonu Başkanlığı görevini devraldı. Yeni yönetim ekibinde ise Elif Arslan, Sevim İnanır, Mukaddes Çakır, Merve Altuntaş, Şeyma Sucu ve Vildan Özkal yer aldı. Yeni yönetim, Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu'nda önemli çalışmalara imza atmak için göreve hazır.

Başkan Ceylan’dan Yeni Yönetime Destek Mesajı

Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube Başkanı Şaban Ceylan, yeni Kadın Komisyonu yönetimine başarılar dileyerek, “Kadın Komisyonumuza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz. Kadınlarımızın sendikamıza olan katkıları büyük önem taşıyor ve yeni yönetimle daha da başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’dan Tokat'ta Din Görevlilerine İbadet ve Tefekkür Vurgusu Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’dan Tokat'ta Din Görevlilerine İbadet ve Tefekkür Vurgusu

Tokat Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu2

Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube’nin Hedefleri

Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube, eğitim çalışanlarının haklarını savunmak, kadın çalışanların çalışma koşullarını iyileştirmek ve kadın temsiline daha fazla alan açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Kadın Komisyonu’nun da bu misyon çerçevesinde önemli projelere imza atması bekleniyor. Eğitim Bir-Sen, kadın üyelerin taleplerini ön planda tutarak, sendikal çalışmalarını güçlendirmeye devam edecek.

Eğitim Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube Kadın Komisyonu’nda gerçekleşen bayrak değişimi ile Tülay Yılmaz başkanlığında yeni bir dönem başladı. Kadın çalışanların haklarının korunması ve geliştirilmesi için yeni yönetim, Eğitim Bir-Sen çatısı altında çalışmalarını sürdürecek. Başkan Şaban Ceylan ve ekibi, yeni Kadın Komisyonu’na tam destek vererek, başarılı projelere imza atılmasını hedefliyor.

Tokat Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu3

Muhabir: Murat Onur