2. Lig Kırmızı Grup'ta adeta final havasında geçecek olan Karaman FK ile Merkür Jet Erbaa Spor maçı, heyecanla bekleniyor. Kritik karşılaşmanın hakem kadrosu ise Ege ve Marmara bölgelerinden seçildi. Maçta görev yapacak hakemler, sahada adaletin sağlanması için düdük çalmaya hazır.
Hakem Kadrosu Ege ve Marmara'dan
Karşılaşmanın orta hakemi, Manisa’nın ünlü macunu ve üzümüyle bilinen bölgesinden, klasman hakemi Yunus Emre Çakar olacak. Çakar, bu zorlu mücadelede orta sahada düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise İstanbul’dan görevlendirildi. Emrah Akkaya ve Çağrı Yıldırım, bayraklarıyla sahada yerlerini alacaklar. Ayrıca, maçın dördüncü hakemi Onur Can Dolğun da yine İstanbul bölgesinden sahaya çıkacak.

Kritik Maçta Son Durum
Merkür Jet Erbaa Spor, ligde 3 puanla 13. sırada yer alırken, rakibi Karaman FK 1 puanla 14. sırada bulunuyor. İki takım için de büyük önem taşıyan bu mücadele, sezonun kaderini belirleyebilir. Erbaa Yeni İlçe Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma, Tokatlı futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Pazar günü saat 15:30’da başlayacak bu dev maçta hakemlerimizin performansı da merak konusu.

Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

Hakem kadrosunun sahadaki şanslarının yanında olmasını dileyerek, bu zorlu mücadelede her iki takıma da başarılar diliyoruz.

Maçın Hakem Kadrosu
Orta Hakem: Yunus Emre Çakar (Manisa, Klasman Hakemi)
1. Yardımcı Hakem: Emrah Akkaya (İstanbul, Klasman Yardımcı Hakemi)
2. Yardımcı Hakem: Çağrı Yıldırım (İstanbul, Klasman Yardımcı Hakemi)
4. Hakem: Onur Can Dolğun (İstanbul, Klasman Hakemi)
Bu kritik maçın hakemleri sahada en iyi performanslarını sergilemek için hazır!


 

Muhabir: Burhan Arar