Tokat Merkez Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Diva Ahşap firması, kapı imalatında çalışacak personel arayışına girdi. Firma, tercihen tecrübeli veya öğrenmeye istekli, askerlik görevini tamamlamış, en fazla 45 yaşında olan erkek personel istihdam etmeyi planlıyor.

Diva Ahşap, kapı imalatında çalışacak yeni ekip arkadaşları için başvuruları açtı. İmalat sektöründe faaliyet gösteren firma, iş gücünü genişleterek üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, kapı imalatında çalışacak, tercihen deneyimli ya da bu alanda öğrenmeye istekli personelleri bünyesine katmayı planlıyor.

Aranan Nitelikler

Firma, iş başvurusu yapacak adaylarda şu nitelikleri arıyor:

Kapı imalatında çalışacak,
Tercihen tecrübeli veya bu alanda öğrenmeye istekli,
Askerlik görevini tamamlamış,
En fazla 45 yaşında,
Erkek adaylar.

Tokat Erbaa'da İcradan Satılık Bahçeli Ahşap Ev! Tokat Erbaa'da İcradan Satılık Bahçeli Ahşap Ev!

Diva Ahşap, bu özelliklere sahip adayları bünyesine katarak kapı imalatındaki uzmanlığını artırmayı amaçlıyor. Tecrübeli adayların yanı sıra bu alanda çalışmayı öğrenmek isteyenler de başvurularını yapabilir.

Başvuru Detayları

Tokat İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre, iş başvurusunda bulunmak isteyen adayların, başvurularını gerçekleştirmek için 0532 395 66 99 numaralı telefondan Ozan Bey ile iletişime geçmeleri gerekiyor. İş arayanlar için önemli bir fırsat sunan bu iş ilanı, Tokat Merkez OSB’de çalışmak isteyenler için cazip bir fırsat olabilir.

Sonuç

Diva Ahşap, kapı imalatı konusunda uzmanlaşmak veya mevcut deneyimlerini geliştirmek isteyen erkek personel adaylarını bekliyor. Tokat Merkez OSB’de yer alan bu firma, iş gücünü genişleterek üretim kapasitesini artırmayı hedeflerken, yeni personel alımları ile de sektördeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Başvurmak isteyen adayların belirtilen iletişim bilgileri üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Muhabir: Murat Onur