Çayırova potada lige galibiyetle başladı Çayırova potada lige galibiyetle başladı

Bayburt İl Özel İdare Spor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Takımın tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başladığını belirten Uzunköprü, hedeflerinin ligde ses getiren bir takım yaratmak olduğunu vurguladı.

Uzunköprü, "Bu sezon öncelikle şunu belirteyim: bana güvenip tekrar takımın başında kalmamı isteyen Sayın Valimiz Mustafa Erdivan Bey'e, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon ne zor şartlarda takımı ligde tuttuğumuzu herkes biliyor. Bu sezon işi baştan sıkı tutup ligde ses getiren bir takım yaratıyoruz," dedi.

Genç ve Dinamik Bir Kadro
Takımın genç ve dinamik bir kadro ile lige hazırlandığını ifade eden Uzunköprü, transfer çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladıklarını belirtti. İç transferde 8 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını ve dış transferde 5 oyuncuyu kadroya kattıklarını açıkladı. "13 oyuncu ile takımın iskeletini oluşturduk, geri kalan kadromuz genç yeteneklerden oluşuyor. Bayburt İl Özel İdare Spor olarak genç sporculara kapımız her zaman açık," dedi.

Erzurum Kampı ve Sezon Hedefleri
9 Ağustos’ta Erzurum’da başlayacak olan kampın ikinci ayağına hazırlanan takım, burada çalışmalarını sürdürecek. 3. Lig maçlarının 5 Eylül’de başlayacağını hatırlatan Uzunköprü, "Bu sezon bizim için iç saha veya deplasman fark etmeyecek. Hedefimiz her maçta galibiyet ve 3 puan. Özellikle genç sporcularıma güveniyorum," dedi.

Muhabir: Murat Onur