Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar görevden alındı. Antalya Şube Müdürü Nedim Engin, Samsun Şube Müdürü olarak atandı.

Bayraktar'ın Veda Mesajı: "Mahkeme Kadıya Mülk Değil"

15 yıl boyunca BİK Samsun Şube Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Bayraktar, görev değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Mahkeme kadıya mülk değil. Yeniden yapılanma ve tasarruf tedbirleri kapsamında yönetim kurulunun almış olduğu bir karar. Her veda yeni bir başlangıçtır diyerek yolumuza şimdilik aynı çatı altında devam edeceğiz. 15 yıldır devlete layıkıyla hizmet ettiğim için Rabb’ime hamt ediyorum. Görev yaptığım süre içinde çalıştığım valiler, belediye başkanları, tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve nihayetinde gazete ve internet sahip, yönetici ve çalışanları ile okurlara teşekkür ediyor, helallik istiyorum" dedi.20240730Aw257090

Engin'in Antalya'dan Samsun'a Yolculuğu

Kocaeli Zabıtası'ndan KPSS’ye geç kalanlara destek Kocaeli Zabıtası'ndan KPSS’ye geç kalanlara destek

Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü Nedim Engin, 10 yıllık görev süresinin ardından Samsun Şube Müdürü olarak atandı. Veda mesajında, "Antalya, Isparta ve Burdur sayfası daima mutluluk olacaktır" dedi.

Nedim Engin'in Veda Mesajı

29 Temmuz itibarıyla BİK Samsun Şube Müdürü olarak atanan Nedim Engin, Antalya'daki görev süresi boyunca tanıdığı insanların hayatına değer kattığını belirtti. Engin, "10 yıl önce başladığım Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürlüğü görevimden, Sayın Genel Müdürümüzün teklifi, Yönetim Kurulumuzun onayı ile Samsun Şube Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Antalya, Isparta ve Burdur’u çok sevdim, siz de beni bağrınıza bastınız. Bu sebepledir ki; benim hayat hikâyemdeki Antalya, Isparta ve Burdur sayfası daima mutluluk olacaktır." dedi.

20240730Aw257090 1

Yeni Görevinde Samsun’a Atandı

"Kıymetli hemşehrilerim; Antalya’daki 10 yıllık görev sürem boyunca daima desteklerini gördüğüm; Antalya, Isparta ve Burdur Valilerime, ilçe kaymakamlarıma, belediye başkanlarıma, kıymetli kurum amirleri ve mesai arkadaşlarıma, gazetelerimizin değerli sahipleri ve çalışanlarına, ‘samimiyetle ve iyi niyetle’ bu topraklara, bu toprakların insanına hizmet etmek için gayret gösterip yanımızda saf tutan veya bir şey yapamayıp da uzaktan veya yakından ‘duam seninle’ diyebilen herkese, Antalya, Isparta ve Burdur’umuzun, samimi güzel insanlarına, en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Bana sizleri tanıma, sizlerle ‘bir’ olma imkânını veren Allah’a şükürler olsun. Ben sizlerden razıyım. Yüce Allah (cc) da sizlerden razı olsun. Satırlara sığdıramayacağım anılar ve benzersiz duygularla; uzaklara, başka diyarlara gitme vaktidir şimdi. Hakkım yoktur. Hakkınızı helal ediniz. Allah’a ısmarladık Antalya, Isparta ve Burdur."

Muhabir: Burhan Arar