UEFA Disiplin Kurulu, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Skandal kararın yankıları sürerken Demiral'ın yaptığı Bozkurt işareti de ayrı bir tartışma konusu oldu. 

EURO 2024’te son 4 takım arasına girmek isteyen A Milli Takım, bu akşam Almanya'nın Berlin kentinde Hollanda ile karşılaştı. 

Berlin Olimpiyat Stadının ev sahipliği yaptığı Hollanda - Türkiye karşılaşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Berlin Olimpiyat stadında maçı canlı izleyener arasında MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut da yer aldı.

Yarın Tokat'ta Okullar Tatil mi? Deprem Sonrası Sivas, Amasya ve Tokat'ta Okullar Tatil mi? Yarın Tokat'ta Okullar Tatil mi? Deprem Sonrası Sivas, Amasya ve Tokat'ta Okullar Tatil mi?

Maçı izlemeye eşi ile birlikte giden Bulut, Stadyumda Bozkurt işareti yaptığı fotoğrafını paylaşarak "Kalbimizle, gönlümüzle, duamızla bu gece Berlin’de TÜRK MİLLİ TAKIMIZLA beraberiz. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!" mesajı yazdı. 

Muhabir: Mihriban Koçaker