İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın X hesabında "Sosyal medyada, başta göz aydınlığımız yavrularımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu sapkın düşünceleriyle zehirlemeye çalışanlara acımayacağız." diyerek  Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden "Hz. Ebu Cehil" olarak adı geçen çocuk şahsın Tokat'ın Zile ilçe Emniyet Müdürlüğüncemuhafaza altına alındığına dair yaptığı açıklamanın altına sanatçı Gülben Ergen'den 'Narin' yorumu geldi. 

Telegram ve Discort için SİBER devrede: 2 çocuk daha muhafaza altında! Telegram ve Discort için SİBER devrede: 2 çocuk daha muhafaza altında!

Ekran Görüntüsü 2024 10 08 210200

Diyarbakır'da önce kayıp denilen ardından korkunç bir cinayete kurban gittiği anlaşılan Narin olayını yakından takip eden ve gündemden düşürmeyen Gülben Ergen Bakan Yerlikaya'ya yazdığı mesajda "Anında müdehale etmeniz gençlerimiz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için çok değerli. Kısa sürede gelen bu anlamlı, güçlü açıklamanızın #Narin kızımızın davası için de olmasını temenni ediyorum. İnanç ve güvenle... Saygılarımla." ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker