Ünlülerin dönercisi Serkan Mutlu’nun markası Mutlu Et şimdi Bursa’da! Ünlülerin dönercisi Serkan Mutlu’nun markası Mutlu Et şimdi Bursa’da!

Güneşi Beklerken, Can Kırıkları, Yüzleşme Annemizi Saklarken, Hayat Bugün ve Taş Kağıt Makas gibi birçok başarılı projede boy gösteren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu evinde ayağı kayıp yere düştü ve kaburga kemiği kırıldı.

Mercan2

Dün, sosyal medya hesabında dizi setinden bir pozuna yer veren ünlü oyuncu, paylaşımına şu notu düştü:"Tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler. Bir sete uğradım. Bugünlük bitirdim. Şimdi birkaç gün dinleniyor olacağım. En kısa sürede toparlarım bence. Akşam da 'Taş Kağıt Makas' yeni bölüm var. Görüşürüz."

Mercan1

Başrollerini Hande Doğandemir, Uğur Güneş, Hatice Aslan, gibi ünlü isimlerin paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurların üstlendiği yeni sezonun iddialı filmlerinden 'Aşk ve Yemek'in çekimleri  yaz aylarında Tokat'ta yapılmış, Hande Doğandemir Tokat'ın tarihi ve kültürel güzellikleri ve mutfağına dair sık sık paylaşımlar yapmıştı.  

Muhabir: Mihriban Koçaker