TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz adlı programın 133. haftası gergin başladı.  

Zuhal (3)

Haftanın ilk yarışmacısı olan aslen Tokatlı olan 39 yaşındaki 3 çocuk annesi ev hanımı Hatice Tuncer'in gününde yaşanan gerginlik gündem oldu. Sivaslı olan eşi ile yaşadıkları İstanbul Beylikdüzü'nden yarışmaya katılan Hatice'nin menüsünde Kremalı Köz Domates Çorbası, El Açması Kıymalı Kol Böreği, Haydari, Beğendili Kuzu İncik, Karışık Salata, Fıstıklı Kaymaklı Midye Baklava yer aldı. 

Zuhal (2)

"Yılın En İyi Aile Danışmanlığı Uzmanı" Arzu Çetin "Yılın En İyi Aile Danışmanlığı Uzmanı" Arzu Çetin

Yarışmacılardan 3. gün yarışmacısı Uğur Tohum menüde yer alan el açması kıymalı böreği yorumlarken baharatlarını az bulduğunu söyledi ve kekik koyulabileceğini belirterek kekiğin ayrı bir lezzet verdiğini söyledi. Yarışmacı Hatice 'Kekik konur mu' diye tepki gösterdi. Bu esnada Zuhal Topal da Uğur'un yorumuna müdahale ederek 'Olmayacak şeyleri de burda eksikmiş gibi gösterme" diyerek "Nerde görülmüş kol böreğine kekik" dedi. 

Zuhal (5)

Bunun üzerine programın sunucusu Zuhal Topla ile yarışmacılardan Uğur arasında gerginlik çıktı. Uğur 'Ben buyum' deyince Zuhal Topal'dan Diskalifiye kararı gecikmedi. Bunun üzerine yarışmayı terkeden Uğur 'Benim sözüm kesilmeyecek arkadaş' diyerek tepki gösterdi. Finalde en çok puan toplayan yarışmacı 150 Bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 

Zuhal (1)

Muhabir: Mihriban Koçaker