Pazar günü saat 14.30’da Arhavi İlçe Stadı'nda Nesine 3. Lig 1. Grup’ta önemli bir mücadele gerçekleşecek. Artvin Hopaspor ile Tokat Belediye Plevnespor, bu zorlu karşılaşmada sahaya çıkarken, hakem triosu da Karadeniz Bölgesi’nden atandı.

Turhallı Sporseverler, Kenetlenme Zamanı Turhallı Sporseverler, Kenetlenme Zamanı

Bu zorlu maçta MHK tarafından görevlendirilen hakem triosu Tokat’ın komşu ilerinden orta hakem Gökhan Özbulut komşu Samsun’dan düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemi ise Komşu Ordu ilinden Metin Yalçın hoca maçta bayrak kaldıracak. Maçın 2. yardımcı hakemi ise yine komşu Ordu ilinden Erdoğan Sertan Akman hoca bayrak kaldıracak. Maçın 4. ve sahanın kulübelerin tek amiri ise Cantürk Kılıç hoca görev yapacak.

Hakem Atamaları Eleştiri Konusu Oldu

Bazı futbolseverler, komşu illerden hakemlerin bu önemli Karadeniz derbisinde görev almasının tarafsızlık konusunda endişeler yaratabileceğini belirtirken, diğerleri hakemlerin performansına güven duyduklarını ifade etti. Umut ediliyor ki hakemler, başarılı yönetimleriyle bu maça damga vurarak eleştirilerin önüne geçerler.

Hakemlerin başarılı bir yönetim sergilemeleri, maçı adil bir şekilde yönetmeleri ve hatasız bir performansla öne çıkmaları en büyük temenni. Her iki takım da zorlu bir 90 dakika geçirecek, ancak maçın sonunda hakemler yerine futbol konuşulması en büyük beklenti.

Hakem Kadrosu:

Orta Hakem: Gökhan Özbulut (Samsun)
1. Yardımcı Hakem: Metin Yalçın (Ordu)
2. Yardımcı Hakem: Erdoğan Sertan Akman (Ordu)
4. Hakem: Cantürk Kılıç (Bölgesel Hakem)

Bu kritik karşılaşmada temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor'a ve hakemlere başarılar dileriz. İnşallah, maçın sonucu ne olursa olsun adil bir yönetim ile hakemlerin değil, futbolun konuşulduğu bir mücadele olur.

Muhabir: Burhan Arar