Tokat Belediye Plevne Spor’un teknik direktörü Yusuf Tokaç, zorlu Hopaspor deplasmanı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Geçen hafta 23 Elazığ FK karşısında elde edilen galibiyete rağmen, sakatlıklarla boğuşan takımının ciddi zorluklar yaşadığını belirten Tokat, hedeflerinin Hopaspor deplasmanından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.

Teknik direktör Tokaç, takımdaki 5 önemli oyuncunun sakat olduğunu vurgulayarak, "Elazığ maçından sonra Gürkan’ın arka adalesinde yırtık tespit edildi, Recep kardeşimizin kolu kırık. Kadir Can’ın üst adalesinde yırtık var. Özgür ve Fatih de sakatlıklarından yavaş yavaş dönmeye başladılar. Ancak tam olarak iyileşmeleri zaman alacak," dedi. Tokaç, bu sakatlıkların takımı zayıflattığını ancak tüm zorluklara rağmen mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

"Hedefimiz Üst Sıralar: Hopaspor Maçına Odaklandık"
Yusuf Tokaç, takımın yaşadığı bu olumsuzluklara rağmen Karadeniz deplasmanından zaferle dönmeyi hedeflediklerini ifade etti. "Hopaspor karşısında alacağımız galibiyetle üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz. Her maç artık bizim için bir final. Bu hafta aldığımız 3 puanla biraz nefes aldık ama önümüzde çok zorlu bir süreç var," şeklinde konuştu.

"Tam Kadro Olmak İçin Çalışıyoruz"
Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeniyle tam kadro antrenman yapamamanın sıkıntısını yaşadıklarını dile getiren Tokaç, "İnşallah Bornova maçına kadar sağlık ekibimiz büyük bir gayretle oyuncularımızı sahaya döndürmek için çalışıyor. Ligin 8. haftasında tam kadro olmayı hedefliyoruz. Sakatlıklar bizi zorluyor ama bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlıyız," dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu başkan adayı Taha Akgül, Sivas'ta güreşçilerle buluştu Türkiye Güreş Federasyonu başkan adayı Taha Akgül, Sivas'ta güreşçilerle buluştu

Tokat’ın Son Mesajı: "Tokat’a Neşeyle Dönmek İstiyoruz"
Yusuf Tokaç, zorlu Hopaspor deplasmanında alacakları başarılı bir sonuçla Tokat’a galibiyetle dönmek istediklerini belirterek sözlerini sonlandırdı. "Artık zorlu haftalar başlıyor. Deplasmandan alacağımız iyi bir sonuçla hem takıma moral kazandırmak hem de ligdeki konumumuzu güçlendirmek istiyoruz. Tokat’a neşeli dönmeyi umuyoruz," diyerek hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.

 
 

 
 

Muhabir: Burhan Arar