Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci tur mücadelesinde Altay ve Karaman Futbol Kulübü kozlarını paylaşıyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan bu heyecan dolu maçta, futbolseverler nefeslerini tutmuş durumda. Karşılaşmanın tüm detaylarını, ilk yarıdan alınan sonuçları ve canlı anlatımları haberimizde bulabilirsiniz!

Altay - Karaman FK Karşılaşması Detayları
İzmir'in köklü takımı Altay, Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci tur mücadelesi için sahaya çıktı. Karşılaşma 9 Ekim Çarşamba günü saat 15:00'te başladı. A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan bu mücadelede her iki takım da tur atlamak için büyük bir mücadele veriyor.

İlk Yarı 0-0 Sona Erdi
Maçın ilk yarısında büyük bir çekişme yaşandı. Topla oynama oranları Altay %49, Karaman FK %51 şeklinde oldu. Her iki takım da pozisyonlar yakalasa da skoru değiştirecek gol gelmedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci Yarı Başladı
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikası ise daha tempolu başladı. Altay ve Karaman FK, ikinci yarıda gol bulabilmek için sahada daha etkili olmaya çalışıyor. Mücadelenin hakemi Tarık Güldal yönetiminde ilerleyen bu maçta, her an bir gol haberi gelebilir. Sporseverler heyecanla bu maçın sonucunu beklerken, mücadele A Spor kanalında canlı olarak takip edilebiliyor. Mücadelede hangi takımın galip geleceği merakla bekleniyor.

 

 

 

Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" sona erdi Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" sona erdi

Editör: Nurhan İçmez