Tokat’ın 3. Lig temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor futbol takımı, 2024-2025 sezonu için ilk çalışmasını kendi tesislerinde gerçekleştirdi. Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Akçan, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a özel açıklamalarda bulundu ve takımın yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

Sezonun İlk İdmanı ve Yeni Transferler

Asbaşkan Ahmet Akçan, 2024-2025 futbol sezonunun ilk idmanını Teknik Direktör Yusuf Tokaç yönetiminde kendi tesislerinde gerçekleştirdiklerini belirtti. Akçan, “Bu sezon geçen sezondan takımda hiçbir anlaşmalı sporcumuz kalmadı. Ancak geçen sezondan dört sporcumuzla tekrar anlaştık. Bu oyuncularımız, takımı play-offlara taşımada büyük emek sarf ettiler. Yeni transferlerimizi ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştirdik ve şu ana kadar hocamızın listesinde olan tüm sporcuları aldık” dedi.

Kulübün Menfaatleri ve Ekonomik Sorumluluk

Tokat Belediye Plevnespor'un her kuruşunda tüm Tokatlıların katkısı olduğunu vurgulayan Akçan, “Kulübümüzün her kuruşunun hesabını tüm taraftarlarımıza veririz. Hocamız ve sportif direktörümüz kimi istediyse aldık. En az dört transfer daha yaparak sezon başı transferimizi kapatacağız. Altyapıdan gelen genç sporcularımıza her zaman kapımız açık, ancak futbolu başarılı ve ahlaklı olmalı ve hocamızın onayını almalı” diye ekledi.

Ahmet Akcan

Kamp ve Sezon Hazırlıkları

Takımın 10 günlük bir çalışma sürecini kendi tesislerinde geçireceğini belirten Akçan, “Kampın ilk etabı Tokat’ta olacak, ardından ikinci etap Erzurum’da 15 günlük bir çalışma ile tamamlanacak. Lige Tokat gibi güçlü bir takım olarak gireceğiz. Tüm spor sever taraftarlarımızı ve hemşerilerimizi desteğe davet ediyorum. Geçen sezon yarım kalan işimizi, play-offlarda kaybettiğimiz 2. Ligi bu sezon yakalamak istiyoruz” dedi.

Başarı İçin Kenetlenme Vurgusu

Ahmet Akçan, takımın başarısı için kenetlenmenin önemine vurgu yaparak, “Futbolda başarı kenetlenerek gelir. 2024-2025 futbol sezonunda da tekrar kenetlenerek Allah’ın izniyle başarılı bir sezon geçirip 2. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Geçen yıl bu takımın başarısında emeği olan tüm yöneticilere, teknik kadroya, sporculara ve tüm Tokatlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Çavdar, yeni sezonu değerlendirdi: Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Çavdar, yeni sezonu değerlendirdi:

Tokat Belediye Plevnespor, 2024-2025 sezonuna büyük bir motivasyonla hazırlanıyor. Asbaşkan Ahmet Akçan’ın liderliğinde, takımın hedefi 2. Lig’e yükselmek. Yeni transferlerle güçlenen kadro ve altyapıdan gelen genç yeteneklerle Tokat Belediye Plevnespor, başarıya kenetlenmiş bir şekilde sezona başlamayı planlıyor. Tüm Tokatlı spor severler, takımlarını desteklemeye davet ediliyor.

Muhabir: Burhan Arar