Yurdumuzun  düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen “30 Ağustos  Zafer Bayramı” tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir. Bu zafer Anadolu insanının; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir.

Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş,  hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bundan 102 yıl önce olduğu gibi bugün de tüm milletimiz, kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzuru ve güvenliğini hedef alan bedhahları, engin feraseti ve sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak bertaraf etmeye devam etmektedir.

Yazgan: Türkiye'yi kadınlarla değiştireceğiz Yazgan: Türkiye'yi kadınlarla değiştireceğiz

O günden bugüne, her dönemde  durmadan milletimizin, gelişmesini ve kalkınmasını, birlik beraberlik ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve medeniyet tasavvurumuz, güçlü toplum ve ordumuz ve yine milletimizin karakterinde mündemiç olan milli, manevi değerler ve üstün hasletler karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olmadı ve olamayacaktır.
Asil milletimiz kararlılıkla 2023 hedeflerine ulaşmış olduğu gibi 2053 ve 2071 Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Av.Mustafa Arslan
AK Parti Tokat Milletvekili
Adalet Komisyonu Üyesi

Muhabir: Burhan Arar