Yönetmenliğini ve senaristliğini TokatVuslat Saraçoğlu'nun yaptığı, çekimleri de Tokat'ta gerçekleşen ve bu yıl 43. kez düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma Filmleri seçkisinde yer alan 'Bildiğin Gibi Değil' adlı film, 27 Nisan’da prömiyerini gerçekleştirecek

Vuslat

            Yönetmen ve Senarist Vuslat Saraçoğlu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) desteğiyle bu yıl 43. kez düzenlenen ve gösterimleri 17 Nisan'da başlayan İstanbul Film Festivali, 28 Nisan tarihine kadar İstanbul’un iki yakasında toplam altı salonda gerçekleşecek.

Bu yıl Ulusal Yarışma Filmleri arasında on film yer alıyor. Seçki arasında yer alan, yönetmenliğini ve senaristliğini Vuslat Saraçoğlu’nun üstlendiği Bildiğin Gibi Değil, 27 Nisan tarihinde iki ayrı seansla prömiyerini gerçekleştirecek. 

Manavgat’ta Dans ve Müzik Festivali Manavgat’ta Dans ve Müzik Festivali

Film5

Başrollerinde Serdar Orçin, Alican Yücesoy ve Hazal Türesan’ın yer aldığı filmin çekimleri Tokat’ta gerçekleştirildi. Dram türündeki film, babalarının esrarengiz ölümü üzerine doğdukları şehre gelen üç kardeşin geçmişlerini sorgulayarak kardeşlik bağlarını yeniden şekillendirmesini konu alıyor. Filmin yapımcılığını ise Streç Film üstleniyor.
Bildiğin Gibi Değil’in Konusu Ne?

Film3

Düşünce biçimi ve hayat tarzı açısından birbirinden farklı üç kardeş̧… Tahsin, Yasin ve Remziye babalarının gizemli ölümüyle doğdukları şehir olan Tokat’ta toplanmak durumunda kalır. Üç kardeş, birlikte geçirdikleri süre boyunca zaman zaman sıcak ilişkilerle yakınlaşırken kimi zaman ciddi gerginlikler yaşar. Bazı anlarda ikiye bir ittifaklar oluşur. Ardından, aralarındaki güç dengeleri değişip bambaşka formlar alır. Kardeşliğin karmaşık, girift yapısı tüm hatlarıyla yaşanır. Üç kardeş, ortak geçmişlerini farklı anımsadıklarını fark eder. Hiçbir şey hiçbirinin bildiği gibi değildir.

Muhabir: Mihriban Koçaker