TFF 3.Lig 3.Grup'ta Play-Off oynamaya hak kazanan Tokat Belediye Plevnespor'a, Play off'lara kalan ilimizin bir diğer temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor'dan destek geldi. Merkür Jet Erbaaspor Kulübü Başkanı Halis Din, Tokat Belediye Plevnespor'un Play-Off'a kalması nedeniyle takım sporcularına tatlı ve çiçek göndererek başarılar diledi.

Fair Play Örneği

Halis Din, Tokat Belediye Plevnespor'un Play-Off'a kalması sonrası, takımın idmanında bulunan sporculara fair play örneği sergileyerek baklava ikramında bulundu. Bu anlamlı jest, Tokat'ın futbol kültüründe rekabetin yanında dostluğun da ön planda olduğunu gösteriyor.

Bağımlılıkla mücadele için pedal çevirdiler Bağımlılıkla mücadele için pedal çevirdiler

Play-Off’a Hazırlık

Tokat Belediye Plevnespor, Play-Off'larda başarılı bir performans göstermek için hazırlıklarını sürdürüyor. Merkür Jet Erbaaspor’un bu desteği, Tokat'taki futbol camiasının Play-Off’ta yer alacak takımın yanında olduğunu ve başarıya giden yolda moral desteği sunduğunu gösteriyor.

Tokat'ta Sporun Dayanışması

Merkür Jet Erbaaspor'un fair play ruhu ile yaptığı bu jest, Tokat'ta sporun dayanışma ile güçlendiğinin bir kanıtı. Bu tür destekler, Play-Off heyecanının yanında sporcuların motivasyonunu artırarak olumlu bir atmosfer oluşturuyor.

Tokat Belediye Plevnespor'un Hedefi

Tokat Belediye Plevnespor, Play-Off mücadelesinde güçlü rakiplerine karşı başarılı olmak için sahaya çıkacak. Merkür Jet Erbaaspor’un desteği, takıma ekstra moral ve enerji katacak.

Muhabir: Murat Onur