Alex de Souza, Antalyaspor’da Alex de Souza, Antalyaspor’da

Tokat amatör kümesinde final heyecanı dorukta! Pazar günü, futbolun kalbi Tokat Gazi Osmanpaşa Stadı'nda atacak. Akıncı İnşaat Pazar Spor ile Yeşilyurt Belediye Spor, kıyasıya bir mücadele ile Tokat şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.

Bir Röportajla Sahaya Bakış
Akıncı İnşaat Pazar Spor Kulüp Başkanı Mehmet Konmaz, final öncesinde duygularını ve düşüncelerini spor müdürümüz Arif Sağdıç ile paylaştı. Başkan Konmaz, "Pazar ilçemize artık BAL Ligi grup maçları yakışır. İnşallah bu Pazar günü sahadaki mücadelemizle bunu kanıtlamak istiyoruz. Yeşilyurt Belediye Spor’a başarılar dileyerek, sahada dostça ve fair play ruhu içinde bir maç olmasını temenni ediyorum," dedi.

Sporcuların Azmi ve Kararlılığı
Kulüp başkanı Mehmet Konmaz, takımın bu noktaya gelmesinde sporcuların emeğinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Yılların çalışmaları sonucunda hasat zamanımız geldi. Sahada oynayıp kazanarak adımızı BAL Ligi play-off maçlarına yazdırmak hedefimiz," ifadelerini kullandı. Başkan, takımdaki her sporcuya olan inancını ve takdirini dile getirerek, tüm Pazarlı spor severleri maça destek olmaya çağırdı.

Final Maçına Doğru
Pazar günü, Tokat Gazi Osmanpaşa Stadı'nda oynanacak final maçı, sezonun emeklerinin karşılığını almak için bir fırsat sunuyor. Akıncı İnşaat Pazar Spor, Yeşilyurt Belediye Spor'u mağlup ederek adını play-off'un finaline yazdırmayı hedefliyor.

Muhabir: Halil İbrahim Yel