Tokat İstişare Heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileğini plaketle sundu.Istişare1

Tokat İstişare Heyeti Başkanı Mehmet Emin Atmaca öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Yazıcıoğlu, istişarenin önemine değinirken, Tokat Kent Konseyi için de aktif tutma niyetini dile getirdi.
ATMACA: AMACIMIZ YERLİ VE MİLLİ DEĞERLER ALTINDA TOKAT'IN GELİŞİMİNİ DETEKLEMEK
Tokat İstişare Heyeti Başkanı Mehmet Emin Atmaca, heyetin oluşumu ve amacına dair özet bilgilendirmesinde “Tokat İstişare Grubu yerli ve milli değerler altında bir araya gelmiş, farklı düşüncelere sahip olsa da aynı amaca hizmet edenlerin oluşturduğu bir gruptur. Ortak akıl ve istişare ile ortaya çıkacak çözüm önerileri ve Tokat’ın hayrına olan her türlü gelişmeye destek olmaktır. Güzellikleri onure ederken, eksikleri de görüp gündeme getiren, çözümü odaklayan anlayıştayız.” dedi. Whatsapp Image 2024 04 24 At 12.00.17 (1)

Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı, ortalık savaş alanına döndü! Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı, ortalık savaş alanına döndü!

Günün anısına Heyet Başkanı Atmaca, Belediye Başkanı  Yazıcoğlu'na tebrik plaketini takdim etti.
 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, istişareye ve eleştiriye açık olduğunu vurguladı. Tokat İstişare Heyeti’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini bildirdi.

Muhabir: Mihriban Koçaker