Peugeot, yenilikçi ürün gamının zirvesinde yer alan büyük hacimli SUV modeli E-5008'i görkemli bir lansmanla tanıttı. Elektrikli araç pazarında lider olmayı hedefleyen Fransız otomobil devi, bu modelle birlikte sürdürülebilir mobiliteye olan bağlılığını bir kez daha vurguluyor.

Elektrikli Geleceğe Yolculuk: E-5008
Tamamen elektrikli bir otomobil markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Peugeot, büyük hacimli SUV segmentinde çığır açıyor. Yeni E-5008 modeli, segmentinde tek olan 7 koltuk kapasitesiyle dikkat çekerken, tamamen elektrikli ulaşımın konforunu ve geniş iç mekanıyla öne çıkıyor.

Teknik Üstünlük ve Konfor
Yeni Peugeot E-5008, Stellantis'in genişletilmiş STLA Medium platformunu temel alıyor. Bu platform sayesinde 4,79 metre uzunluğa ve 2,89 metre aks mesafesine sahip olan araç, sınıfının en iyi iç mekan genişliğini sunuyor. Teknik olarak yenilikçi özellikleriyle de ön plana çıkan model, 660 kilometrelik menzili ve 30 dakikada şarja imkanı sunuyor. Ek olarak, sürüş keyfi, performans, verimlilik ve bağlantılı hizmetler gibi birçok avantajı beraberinde getiriyor.

HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı

Üretim ve Satış
Bu öncü model, Fransa'nın Sochaux kentindeki fabrikada üretilerek 2024 sonbaharından itibaren Avrupa pazarlarına sunulacak. "Allure" ve "GT" olmak üzere iki farklı donanım seviyesine sahip olacak E-5008, aynı zamanda üç adet elektrikli motor seçeneği ve iki farklı güç aktarma seçeneği ile tüketicilerin karşısına çıkacak.

  Yeni Peugeot fiyatları için linki tıklayınız

 

Editör: Haber Merkezi