Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup şampiyonu olan Niğde Belediye Spor'un teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu, spor müdürü Arif Sağdıç ile yaptığı röportajda takımının sezon boyunca gösterdiği azim ve başarının detaylarını paylaştı.

Sezonun başında koyulan hedefleri gerçekleştirdiklerini belirten Kömürlüoğlu, Niğde Belediye Spor'un güçlü grubunda şampiyonluğa ulaşarak BAL ligine veda ettiğini ve önümüzdeki sezonda 3. Lig'e merhaba diyeceğini söyledi. Kömürlüoğlu, şampiyonlukta emeği geçen başkandan yöneticilere, teknik kadrodan sporculara, sağlık ekibinden malzemecilere kadar herkese teşekkürlerini iletti.Whatsapp Image 2024 04 25 At 12.45.14 Tokat Haber

"Sıkıntılı Anlar Yaşadık Ama Başarıyla Üstesinden Geldik"
Lig boyunca zorlu maçlar oynadıklarını belirten Kömürlüoğlu, kendi evlerinde aldıkları sürpriz mağlubiyet sonrası stres yaşadıklarını ancak takımın başarısı için her zaman ileriyi düşündüklerini söyledi. Geriye bakmanın bir anlamı olmadığını ifade eden teknik direktör, kalan iki maçta kadroda ufak değişiklikler yapacaklarını, forma şansı bulamayan oyunculara bu maçlarda yer vereceklerini belirtti.

Tokat Masa Tenisinde Zirvede Tokat Masa Tenisinde Zirvede

"3. Lig'de Yeni Başarılar Hedefliyoruz"
Kömürlüoğlu, takımının BAL'da verdiği emeğin karşılığını şampiyonlukla aldığını ve bu başarının büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Sahada son kararı futbolcuların verdiğini vurgulayan Kömürlüoğlu, sporcularının üstün performansını övdü ve Niğde Belediye Spor olarak 3. Lig'de de başarılı olmayı hedeflediklerini açıkladı. Sezon boyunca kendilerine destek veren Niğde Belediye Başkanı'na teşekkür etti ve gelecek sezonun plan ve programının son iki maç oynandıktan sonra yapılacağını belirtti.

Muhabir: Burhan Arar