Genç kızlar gelinlik giyip Hıdırellez’i kutladı Genç kızlar gelinlik giyip Hıdırellez’i kutladı

Üç unutulmaz bölümle hem gençlerin hem de yaşlıların kalbini kazanan Po, Mike Mitchell (V) ve Stephanie Stine tarafından yönetilen animasyon macera "Kung Fu Panda 4" ile geri döndü. Sinemalarda 27 Mart 2024'te gösterime giren bu yeni yapıt, macera, animasyon, komedi, aile ve dövüş sanatlarını mizah dolu büyüleyici bir hikayede bir araya getirmeyi vaat ediyor.
Ejderha Savaşçısı Po'yu neler bekliyor?
Bu dördüncü bölümde, çok sevilen ejderha savaşçısı Po, eşi benzeri görülmemiş bir durumla karşı karşıya kalıyor. En zorlu düşmanlarına karşı zafer kazandıktan sonra, kader ona bir fırsat sunuyor... Onu Barış Vadisi'nin ruhani lideri olarak atayarak. Ancak bu yeni sorumluluk, kendini tamamen görevine adayabilmek için yeni bir ejderha savaşçısı bulmak ve onu eğitmek zorunda olan Po için zorluklarla doludur. Yeni bir tehdidin, metamorfoz yeteneğine sahip bir cadı olan Chameleone'un ortaya çıkması işleri daha da karmaşıklaştırır. Po'nun bilgelik asasını arayan bu cadı, kahramanımız tarafından yenilgiye uğratılan kötülük güçlerini geri çağırmak istemektedir.
Tilki Zhen ile güçlerini birleştiriyor
Po, Barış Vadisi'ni kurtarmak için, yetenekleri arayışlarında belirleyici olacak güçlü bir karaktere sahip Korsikalı bir tilki olan Zhen ile güçlerini birleştirir. Birlikte, Chameleone ile yüzleşmek ve gerçek kahramanların bazen sürpriz yapabileceğini keşfetmek için farklılıklarının üstesinden gelmelidirler.

Muhabir: Mihriban Koçaker