Noel'den beri ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton dün gece sosyal medya platformu X’te gündem oldu. Prensesin gizemli yokluğu üzerine haftalardır Kate manşetlerden düşmüyor. Peki Galler prensesi neden bu kadar gündem oldu? 

Yalnız bırakıldığı iddiası

Anneler Günü nedeniyle paylaştığı çocuklarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesinin ardından Kraliyet ailesinden kimseden destek gelmemiş olması Middleton’ın yalnız bırakıldığı iddialarına kadar uzandı. 

Kate, dün gece X'de gündem olduKate4Öte yandan İngiltere merkezli yayın kuruluşu BBC’nin logosunu dün gece siyaha çevirdiği ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ‘büyük bir açıklama’ beklendiği iddiası da eklenince Galler Prensesi Kate Middleton dün gece sosyal medya platformu X’te gündem oldu. 

Kate'in sağlık sorunu yaşadığı söylenmişti

Kate2Ocak ayında Middleton'ın bir sağlık sorunu yaşadığı, karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre Kraliyet görevlerine devam edemeyeceği açıklanmıştı.Galler Prensesi'nin 83 gündür 'kayıp' olması, konu hakkında birçok spekülasyon yapılmasına neden oldu. Kimileri Prenses'in eşinden boşanacağını bile iddia ediyor. 

Prens ve Prenses haftasonu görüldü açıklaması

'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı 'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı

Kate5Tabi tüm bunlar bir iddia. haberlere konu olan başka olayda ise Galler Prensesi Kate Middleton'ın eşi Galler Prensi William ile birlikte hafta sonu yerel bir dükkanı ziyaret ettiği şeklinde. Sonu olarak Prenses Kate, haftalardır gerek basının gerek sosyal medyanın ilgi odağı haline gelirken ortada olmaması gizemli bulunuyor ve merak konusu oluyor. 

Editör: Mihriban Koçaker