Tokat Belediye Plevnespor ve Sebat Gençlikspor, haftanın merakla beklenen maçında karşı karşıya geldi. İki takımın da kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşma, 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte, Tokat Belediye Plevnespor, Play-Off hedefi yolunda önemli bir iki puan kaybetti.

Teknik Direktör ve Oyuncuların Tam Görüşleri

Teknik Direktör Semih Tokatlı’dan Açıklamalar: Teknik Direktör Semih Tokatlı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Hafta başından itibaren maça çok iyi hazırlandık ve mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıktık. Ancak futbol bazen beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Rakibe şut imkanı vermeden, oyunun kontrolünü tamamen elimizde tuttuk ama maalesef galibiyeti elde edemedik. Kaybettiğimiz bu iki puanı, inşallah Adana deplasmanında telafi edeceğiz" dedi ve ekledi: "Lige başlarken koyduğumuz Play-Off hedefine ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Taraftarlarımıza doksan dakika boyunca bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Takım iyi yolda ve bu şekilde devam edeceğiz."Whatsapp Image 2024 03 18 At 11.16.43 (1) Tokat Haber Tokat Haber

Oyuncuların Görüşleri:

  • Muhammed Emir Özbilen: "Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Güçlü bir rakiple karşılaştık. Üstün bir oyun sergiledik ama galibiyete ulaşamadık. Taraftarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim."
  • Ebubekir Elihoş: "Takım olarak maça çok iyi konsantre olduk. Kazanmak için mücadele ettik ama sonuçta 1 puanla ayrıldık. Play-Off içindeyiz ve şampiyon olacağımıza inanıyorum."
  • Batuhan Yılmaz: "Takım olarak harika bir mücadele sergiledik. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Kaybettiğimiz iki puan için üzgünüz, ancak Adana'da bu kaybı telafi edeceğiz."
  • Oğuzhan Sivrikaya: "Maç boyunca üstünlük bizdeydi. Tüm takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduk. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız."

Sebat Gençlikspor Cephesi

Sebat Gençlikspor'un teknik direktörü Adem Çakmak ise, takımın istedikleri oyunu sahaya yansıtamadığını ancak aldıkları bir puanın da önemli olduğunu vurguladı. Çakmak, ligdeki konumlarını iyileştirmek ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.Whatsapp Image 2024 03 18 At 11.16.43 Tokat Haber Tokat Haber

Gecenin sessizliğinde nefes kesen yarış Gecenin sessizliğinde nefes kesen yarış

 

Muhabir: Kenan Kayhan