Antalya: Belek, Side, Kemer, Alanya, Lara... Mayıs ayıyla birlikte Akdeniz'in incisi Antalya'nın muhteşem sahillerinde denize girmenin tam zamanı. Tarihi ve doğal güzellikleriyle bütünleşen bu rotalar, erken yaz tatiline davet ediyor.1714818143 Il Ca Tokat Haber

Muğla: Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça... Güney Ege'nin serin sularında yüzmek için harika bir dönem. Muhteşem koyları ve plajlarıyla dolu olan bu bölgeler, mayıs ayının ikinci yarısında ziyaretçilerini bekliyor.1714818144 Karpaz Tokat Haber

İzmir: Çeşme, Alaçatı, Ilıca... Ege'nin en gözde tatil beldelerinde, denizin keyfini çıkarmak için sabırsızlananları ağırlıyor. Sörf ve dalış gibi aktivitelerle dolu bu rotalar, unutulmaz bir tatil vadediyor.

Kuzey Kıbrıs: Glapsides Plajı, Alagadi Plajı, Denizkızı Plajı ve Karpaz Altunkum Plajı... Mayıs ayında Kuzey Kıbrıs'ta erken bir yaz tatili yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Muhteşem doğasıyla büyüleyen adada denizin keyfini çıkarmak için ideal bir zaman.

AK Parti Gençlik Kollarından Büyük Buluşma: 81 İlden Başkanlar Toplandı! AK Parti Gençlik Kollarından Büyük Buluşma: 81 İlden Başkanlar Toplandı!

  

Muhabir: Burhan Arar