Tokat’ın 3 lig temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor Başkanvekili Mehmet Elibol, Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a özel açıklamalarda bulundu.

Başkanvekili Mehmet Elibol, “Artık bir sezonun başarısını İstanbul Çatalcaspor deplasmanında taçlandırmaya gidiyoruz” dedi.

Elibol, “Artık ligin perdesini Çatalca deplasmanında başarılı bir lig sonunda kapatıyoruz. Bu başarıda emekleri olan eski Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu başkanımıza başkanvekili olarak çok teşekkür ediyorum. Bu takımın kurulmasından itibaren takımda yöneticilik yapan takımla beraber yatan kalkan rahmetli olan eski yöneticimiz ve spor adamı Vejdi Ayça abime Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisi bu takımın Play Off’lara kalmasını çok istiyordu ama karar Allah’ın kararıdır. Allah’tan gelene boynumuz kıldan incedir. Bir kez daha tüm ekibim adına, tüm sporcularım adına, taraftarlarım adına kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde uyusun, mekanı cennet olsun inşallah. Bu takım Play Off’lardan 2. Lig’e çıkarsa şampiyonluğu kendisine hediye edeceğiz. Tokat Belediye Plevnespor takımının as başkanı olan ve bu takımın kurulmasında ve başarıda büyük emekleri olan Asbaşkanımız İsmet Yiğit abim de uzun zamandır geçirdiği bir rahatsızlık sonucu aramızda bulunmuyor. Tüm ekibim ve camiam adına kendisine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah Asbaşkanımız İsmet Yiğit abimiz gelecek sezon bu takımın başarısında bizimle beraber olacaktır” diye konuştu.

Tokatspor eski hocası Cevdet Uzunköprü'ye övgü dolu sözler Van'dan geldi Tokatspor eski hocası Cevdet Uzunköprü'ye övgü dolu sözler Van'dan geldi

Tokat Belediye Plevnespor Play Off Tokathaber

Play Off Maçını Kendi Sahamızda Oynamak İstiyoruz

“Tokat Belediye Plevnespor takımı olarak zorlu İstanbul deplasmanında İdaş Çatalcaspor maçını da alıp Play Off maçını evimizde oynamak istiyoruz” diyen Elibol, şöyle konuştu: “Bu takım bunu başaracak güçtedir. Ben bu takımın yöneticisi olarak buna inanıyorum. Buradan alacağımız bir galibiyet ve 3 puanla Play Off’taki rakibimiziz belli olacak. Bu başarının mimarlarında kimler varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Takımda moraller yerinde. Tüm sporcularımız zorlu maça kilitlenerek maçtan alınacak bir galibiyet ve 3 puanın hesaplarını yapıyorlar. İnşallah Çatalcaspor maçından alınacak 3 puanla Play Off’taki maçın evimizde oynanmasının planlarını yapıyoruz. Bizim için Çatalcaspor maçı bir sezonun en büyük emeğini alacağımız maç. Bu maçta Çatalca’da ve Çatalca’ya yakın yerlerde ikamet eden tüm hemşerilerimizi bu maçta türbinlerde yanımızda görmek istiyoruz. Maç Cumartesi günü Çatalca İlçe Stadı’nda saat 15.00’de başlayacaktır. Haydi Tokatlılar sezonun son maçında hem Tokat hasretimizi hem de takıma destek vermeye siz değerli hemşerilerimizi bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah bu takım Play Off’lardan 2. Lig’e çıkarak yeni başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na şampiyonluk heyecanı yaşatacaktır” diyerek sözlerine son verdi.

Muhabir: Kenan Kayhan