Bursa'nın Yıldırım ilçesi, bir zücaciye mağazasının açılışında yaşanan izdihamla sarsıldı. Açılışa özel düzenlenen kampanya, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Erken saatlerde kuyruğa giren yüzlerce kişi, bir sokağı tamamen doldurdu. Polis ekipleri, kalabalığın artması üzerine güvenlik önlemlerini arttırdı.

Açılışın başlamasıyla birlikte mağazaya hücum eden kalabalık, izdiham yarattı. Bu sırada bazı kadınlar yere düştü, baygınlık geçirenler oldu. En acı olay ise, alışverişin getirdiği karmaşada 15 yaşındaki bir kız çocuğunun kaybolmasıydı. Neyse ki, yarım saat süren endişeli bekleyişin ardından, ailesi onu buldu.

Mağaza Sahibi Açıklama Yaptı
Mağaza sahibi Bekir Yetişen, açılışlarda bu tür kalabalıkları beklediklerini ifade etti. Müşteri ilgisinden memnun olduklarını belirten Yetişen, fiyat politikalarıyla müşteri devamlılığını sağlamayı hedeflediklerini açıkladı. Ayrıca, bu seferki açılışta güvenlik önlemlerinin arttırıldığını, böylece müşterilerin mağduriyetinin önüne geçmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi