Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, zorlu Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçı öncesinde spor müdürümüz Arif Sağdıç’a açıklamalarda bulundu. Tokaç, ligin ilk haftasında evlerinde oynadıkları Belediye Kütahyaspor karşılaşmasında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını, ancak takımın henüz tam anlamıyla oturmadığını belirtti.

Tokaç, ilk maçta erkenden kalelerinde gördükleri golün tüm planları bozduğunu söyleyerek, “Ligin ilk haftalarında, özellikle 3-4 hafta geçmeden, takımların sistemleri tam olarak sahaya yansımaz. Bizim de Belediye Kütahyaspor karşısında mağlubiyet alacağımız aklımızın ucundan bile geçmemişti, ancak futbolda bu tür sonuçlar her zaman olabilir. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor,” dedi.

Başkan Konmaz: Pazar İçin O Sene Bu Sene Olacaktır Başkan Konmaz: Pazar İçin O Sene Bu Sene Olacaktır

Ligin ikinci haftasında Bursa deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Tokaç, “Bursa'da sahada istediğimiz sonucu alamadık, ama onursal anlamda iyi oynadık. Rakibimiz 2-0 öne geçince oyunun kontrolünü kaybettik, fakat takım olarak sahada doğru işler yaptık. Ancak bu maçlar geride kaldı, şimdi odaklandığımız en önemli karşılaşma Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile oynayacağımız maç,” şeklinde konuştu.

Kırşehir karşılaşmasında takımın iki önemli oyuncusu Özgür Çek ve Fatih’in sahada olamayacağını belirten Tokaç, “Bu iki önemli oyuncumuz sakatlıkları nedeniyle en az 3-4 hafta bizimle olmayacak. Ancak onların yerine sahaya çıkacak olan oyuncularıma güvenim tam. Kırşehir maçında Tokat Belediye Plevnespor olarak sahada aktif ve etkili bir futbol sergilemek için elimizden geleni yapacağız. Mücadelemizi son düdüğe kadar sürdüreceğiz,” dedi.

Son olarak Tokat Belediye Plevnespor taraftarlarına çağrıda bulunan Tokaç, “Pazar günü saat 15:30’da Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynayacağımız bu zorlu maçta taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet ve 3 puanla camiamızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah maç sonunda hep birlikte sevinç yaşayacağız,” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Burhan Arar