Tokat Gündem Gazetesi ve Kocaeli Tokatlılar Federasyonu tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Tokat’ın En’leri Ali Şevki Erek Ödülleri, 2 Haziran 2024 tarihinde Kocaeli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen ödül töreninde birçok başarılı isim ödüllerine kavuştu.

Bu yıl Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ, "Yılın En Başarılı Yöneticisi" ödülüne layık görüldü. Yoğun programları nedeniyle ödül törenine katılamayan Prof. Dr. YILMAZ’a ödülü, Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram GÜVERCİN, Tempo TV Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya YILMAZ ve Tokat Hürsöz Gazetesi’nden Gazeteci Fatih KILIÇ tarafından rektörlük makamında takdim edildi.

Rektör YILMAZ'dan Teşekkür Mesajı

Prof. Dr. Fatih YILMAZ, bu ödüle layık görülmekten büyük onur duyduğunu belirterek, Tokat’ın En’leri düzenleme komisyonuna teşekkürlerini iletti. Başarılı yönetim ve çalışmalarının takdir edilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden YILMAZ, bu tür ödüllerin motivasyonlarını artırdığını belirtti.

Destek ve Tebrikler

Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram GÜVERCİN ve Tempo TV Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya YILMAZ, Prof. Dr. Fatih YILMAZ’a çalışmalarında başarılar dileyerek desteklerini iletti. Tokat’ın gelişimi ve ilerlemesi adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

 

 

 

Milli Takımdan İzin Çıktı: Mustafa Emir Akyıldız Tokat Maçında Sahada Olacak! Milli Takımdan İzin Çıktı: Mustafa Emir Akyıldız Tokat Maçında Sahada Olacak!

 

Muhabir: Mihriban Koçaker