Doğukan Ulutaş yeni film projesi: Baş rol Doğukan Ulutaş yeni film projesi: Baş rol

Yeşilçam'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden efsane ismi Kadir İnanır'ın güncel sağlık durumuyla ilgili Jülide Kural, sosyal medya üzerinden bilgi verdi.
İşte o açıklama: 
SON DURUMA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME 
Değerli Halkımız Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan sız ıııilyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum. Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi surecinde çok olumlu gelişnıeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tııtkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü butun zorlııkları aşmada hep kararlı oldu. Bu vesileyle başta Prof. Dr. Uğur Türe olmak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nin doktorları ve sağlık çalışanlarına teşekkurü bir borç biliyoruz. Ozen ve incelikle iyileşme sürecine verdikleri emek için hep minnettar kalacağız. Sağ olun, var olun! 
24 Mart'tan bu yana devam eden tedavi sürecini, 16 Ağustos itibarı ıle Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürme kararı aldık. Doktorlarımızın yönlendirmesi ile daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği bu kararı almamızda temel teşkil etti. Eminim iyileşme sureci daha da hız kazanacaktır. 
Tüm bu mücadele sürerken kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ulkenın önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz. Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız. Ve son söz. MÜCADELEYE DEVAM! Saygılarımla Jülide Kural 

Muhabir: Mihriban Koçaker