Sporcu kişiliğiyle bilinen merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun 42 yaşında Tokat Belediye Başkanı seçilen oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da 'Sporcu bir kişiliğim' diyerek sporda da babasının izinde olduğunu ifade etti

MHP Tokat Milletvekili ve MYK Üyesi Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve MHP İl Başkanı Mustafa İpek, Tokat Belediye Plevnespor’u tesislerde ziyaret etti. Teknik Heyet ve futbolcularla tanışan Vekil Bulut, Başkan Yazıcıoğlu ve MHP İl Başkanı İpek, Tokat’ın sporunu konuştu. 

Futbolcularla bir araya gelen Başkan Yazıcıoğlu, takımdan bir de söz aldı.

“Hedefimiz Play-Off'a Kalmak”
Tokat Belediye Plevnespor Başkan Vekili Mehmet Elibol, “Tokat Belediye Plevnespor, futbol, voleybol, masa tenisi, tekvando ve okçuluk branşlarında faaliyetleri var. Bunların lokomotif olan bölümü futbol takımımız. Üçüncü ligdeyiz. Dördüncü grupta Play-Off için oynuyoruz. İnşallah son dört maçımız kaldı. Allah nasip ederse dört maçta en iyi puanları toplayarak hedefimiz Play-Off'a kalmak. Oradan da bir üst lige çıkabilmek. Desteklerinizle inşallah başkanım. Ben tekrar Allah hayırlı, uğurlu etsin diyorum.” dedi. 

"BEN DE BİR SPORCUYUM"

Yazıcıoğlu, “Ben de bir sporcuyum. Bu yüzden spora düşkün biri olduğumu bilin. İnşallah bu yeni dönem sizler için de, benim için de hayırlı olur” diyerek, Tokat'ta sporun ve sporcuların gelişimi için daha fazla yer alacağını belirtti. Yazıcıoğlu, spora verdiği değerin, şehrin huzuru ve refahı için önemli olduğunun altını çizerek, “Sizin huzurlu olmanız Tokat'ın huzuru demektir. Sizin iyi olmanız Tokat'ın iyi olması demektir” ifadelerini kullandı.

Tokat'ın spor alanında daha iyi yerlere gelmesi için belediye olarak önayak olacaklarını ve bu süreçte merkezi hükümet ile milletvekillerinin de desteğinin önemli olduğunu belirten Yazıcıoğlu, Tokat Milletvekili ile birlikte spora ve sporculara destek olma konusunda birlikte hareket edeceklerini aktardı.
SPORA DESTEK TAM
Tokat'ın voleybolda geçmişte bir marka olarak elde ettiği başarılara değinen Yazıcıoğlu, bu anlamda Tokat Belediye Plevnespor’un yeniden kazanması için gerekli adımların atılacağını ve amatör spor gruplarına desteklerin artırılacağını ifade etti. Başkan Yazıcıoğlu, “Sizin yükselmeniz demek Tokat'ın yükselmesi demek. Bir talebiniz, bir isteğiniz olduğunda da benim kapımın sonuna kadar açık olduğunu bilin” diyerek, sporcuların ve spor camiasının her zaman yanında olacağını belirtti.
"2. LİG YOLUNDA SÖZÜ ALDIK"
Başkan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından ise "Tokat Belediye Plevnespor’umuzu tesislerde ziyaret ederek, futbolcularımız ve teknik heyetle bir araya geldik. Takımımızdan önce PlayOff yolunda ardından da 2.lig yolunda başarı sözü aldık" notuyla ziyarete dair fotoğrafları paylaştı.

Muhabir: Halil İbrahim Yel