Yazıcıoğlu1 Tokathaber

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Kent Konseyi Genel Kurulu’nda konuştu.  Kentsel dönüşüm, Tokat trafiğine çözüm ve Yeşilırmak kenarındaki büfelerle ilgili önemli başlıklara değinen Başkan Yazıcıoğlu, ırmak kenarındaki büfelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hamdi Zıvalıoğlu: "Hedefimiz İyi Oyun ve 3 Puan" Hamdi Zıvalıoğlu: "Hedefimiz İyi Oyun ve 3 Puan"

Büfelerle ilgili konunun çözümüne Mimarlar Odası da dahil ettiğini söyleyen Yazıcıoğlu, odanın proje hazırlayacağını en iyi projeyi ise Tokat halkının seçeceğini ifade etti.  “Büfeden evrilmiş evrilmiş evrilmişler. Kafe desen kafe değil,  restoran desen restoran değil. Kira o da yok. İşgaliye? salla gitsin!” ifadelerini kullanan Başkan Yazıcıoğlu, hak ve hakkaniyet vurgusu yaptı.

Whatsapp Image 2024 07 03 At 11.04.38 Tokat Haber

“BÜFEDEN EVRİLMİŞ KAFE DEĞİL, RESTORAN DEĞİL!”

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, “Yeşilırmak havzasındaki büferlerle alakalı yapacağımız tasarrufta ne yaptım? Mimarlar Odasını işin içine kattım. Dedim ki kardeşim burayla alakalı siz bir şeyler çizin. Hem sizi mükafatlandıralım, ödüllendirelim. Sizin eserinizi orada sergilersin. Çünkü bunlar büfeden evrilmişler ne olduğu da belli değil. Kanser gibi. Büfe var. Evrilmiş evrilmiş evrilmiş;  Kafe desen kafe değil,  restoran desen restoran değil. Büfe desen büfe değil. Kira o da yok. İşgaliye salla gitsin. E peki bu kimin parası? Benim dönemimde hakkı ve hakkaniyet gözetilir. Devletin parası yetimin hakkı korunur. Benim babam da korurdu, ben de koruyacağım. O yüzden ne yaptık? Onu işin içine dahil ettik. Dedik ki siz çözeceksiniz. Peki kim karar verecek? Bu projeyi kim seçecek? Tokatlılar seçecek. Sosyal medyadan döneceğiz. Bak işin içine katmak böyle olur. Her anlamda sivil toplum örgütlerini işin içine katmak böyle olur. Kent konseyi burada benim işime çok yarayacak. Çünkü hareket kabiliyetimi arttıracak.”

Muhabir: Mihriban Koçaker