Tokat’ın köklü amatör kulüplerinden Pazarspor, yeni sezon için büyük hedefler belirledi. Pazarspor Kulüp Başkanı Mehmet Konmaz, Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamada, geçen sezondan kalan işleri tamamlamak için bu sezonun önemini vurguladı. Konmaz, Pazarspor'un Tokat amatör futboluna veda etmeye hazırlandığını belirterek, BAL ligine yükselme hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Amatör Kümede Veda Zamanı"

Pazarspor Kulüp Başkanı Mehmet Konmaz, takımın amatör kümedeki son sezonunu geçireceğini düşündüğünü belirterek, "Geçen sezondan yarım kalan işimizi Allah nasip ederse bu sezon bitireceğiz. Pazarspor kulübü olarak ilimiz Tokat amatör futboluna hizmetimizi bu sezon amatörde bitirmek istiyoruz. Bizimle beraber kurulan takımların çoğu profesyonel liglerde mücadele ediyorlar. Artık bizim için de amatör kümeye bu sezon elveda demek istiyoruz" dedi.

Konmaz, Tokat’ın BAL ligi takımının bölgesel ligden çekilmesinin ardından amatör kümede il şampiyonu olan takımın doğrudan BAL ligine yükseleceğini hatırlatarak, "BAL ligine Pazarspor takımı ve camiası olarak hazırız. Pazarspor takımı olarak bıraktığımız yerden bu sezon ciddi bir takımla devam diyoruz" diye konuştu.

"Şampiyonluk İçin Mücadeleye Devam"

Başkan Konmaz, geçen sezonki başarılı futbolcularla yola devam etmeyi planladıklarını ifade etti. "Takımın iskeletinde başarılı olan futbolcu arkadaşlarımla yola devam edeceğiz. Bu sezon ayrılacak olan futbolcu arkadaşlarımızla helalleşerek yollarımızı ayıracağız. Futbolda bu tür ayrılıklar normaldir; her takımda yaşanır" dedi. Konmaz, şampiyonluk hedefi doğrultusunda 7-8 yeni transfer yapmayı planladıklarını belirterek, "Pazar tribünlerini ayağa kaldıracak sporcular alacağız. Şu andan itibaren görüşmelere başladığımız sporcularımız var. Takımın iskeletini koruyup alacağımız sporcular bizi ligde direk hedefe götüren isimler olursa rahat bir sezon yaşarız" ifadelerini kullandı.

"Herkesin Desteğine İhtiyacımız Var"

Pazarspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Başkan Konmaz, bu sezonun dönüm noktası olacağını vurguladı. "Bu sezon o sezon deyip, herkes BAL ligini istiyorsa takımına sahip çıkmalı. Futbolda başarı sadece birilerinin fedakarlığı ile olmuyor; taşın altına elini herkesin koyması gerekiyor. Kulüp başkanı olarak pazarda herkesin, mülki amirlerimizin, esnaf kardeşlerimizin, öğrenci kardeşlerimizin, tüm Pazarlılar’ın desteğine bu sezon, geçmiş sezonlardan daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı

Konmaz, Pazarspor’un Tokat’ta futbol adına yeni bir başarı hikayesi yazmak için hazırlandığını ve bu sezonun kulübün geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Burhan Arar