Tokat'ta motosiklette tehlikeli anlar: O anlar objektiflere yansıdı! Tokat'ta motosiklette tehlikeli anlar: O anlar objektiflere yansıdı!

Tokat'ta İYİ Parti İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya asılan Yavuz Aliağıroğlu’nun pankartı hakkında sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar üzerine İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı bir açıklama geldi.

Başkan Erkan Er, İddiaları Reddetti

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Erkan Er adına yapılan açıklamada, İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı’nın binanın 5. katında yer aldığı, Yavuz Aliağıroğlu tarafından kurulacak partinin il başkanlığının ise binanın 3. katında olduğu vurgulandı. Pankartın asılı olduğu 4. katın boş ve kiralık olduğu belirtilirken, sosyal medyada yayılan ve pankartın İYİ Parti'nin katına asıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Yanlış Algı Yayılıyor

Açıklamada, sosyal medya üzerinden Sayın Yavuz Aliağıroğlu'nun pankartının İYİ Parti'nin il başkanlığının bulunduğu kata asıldığı yönünde yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığı ve bunun tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi. İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı, bu tür yanlış bilgilendirmelerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu konusunda uyardı.

Erkan Er'den Net Mesaj

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Erkan Er adına yapılan açıklamanın sonunda şu ifadeler yer aldı: "Partimizle hiçbir ilgisi olmayan bu durum üzerinden algı yaratmaya çalışanlar hakkında gereken yasal adımlar atılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Muhabir: Mihriban Koçaker