Tokat’ın Turhal ilçesinde, henüz 12 yaşında olan Dursun Efe Andıç, yaşamına bir başkasının sebep olduğu acı bir olay sonucunda son verilmesinin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Genç Andıç’ın cenazesi, yakınları tarafından Turhal Devlet Hastanesi’nin morg bölümünden alınarak, Merkez Camisi’ne getirildi. Burada, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Dursun Efe Andıç’ın naaşı, Erenler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Andıç ailesi ve yakınlarının yanı sıra Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Taştan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Özkan ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.AA-20231026-32524795-32524791-TOKATTA_BICAKLANARAK_OLDURULEN_COCUGUN_CENAZESI_DEFNEDILDI

23 Ekim Pazartesi günü evinden ayrılan ve bir daha geri dönemeyen ortaokul öğrencisi Dursun Efe Andıç’ı arama çalışmaları hemen başlatılmıştı. Yürütülen bu titiz çalışmalar sonucunda acı gerçek ortaya çıktı: Genç Andıç, 21 yaşındaki Umut G. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Suçunu itiraf eden Umut G., gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA