Tokat’ın Niksar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Erbaa-Niksar kara yolunda gerçekleşen kazada, H.K. yönetimindeki minibüs, Gürçeşme kavşağında B.Ç. idaresindeki otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araçta bulunan sürücüler ve yolcular yaralandı.

Yaralıların Durumu

Kazada yaralanan 18 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla hızla Erbaa ve Niksar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının kontrol altında olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı, ancak ekiplerin çalışmaları sonrası tekrar açıldı.Whatsapp Image 2024 06 15 At 16.12.40 (1) Tokat Haber

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Kaza sonrası bölgede incelemelerde bulunan trafik ekipleri, kazanın nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlk belirlemelere göre, kazanın sürücü hatası nedeniyle meydana gelmiş olabileceği belirtiliyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.