19 Eylül’de Tokat’a Elektrik Molası: Hangi Saatlerde, Nerelerde Kesinti Yaşanacak? 19 Eylül’de Tokat’a Elektrik Molası: Hangi Saatlerde, Nerelerde Kesinti Yaşanacak?

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Rektör Yılmaz üniversitenin yeni akademik dönemdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Köklü’ye kapsamlı bilgi verdi.

Üniversitede Geniş Kapsamlı İncelemeler

Görüşmenin ardından Vali Köklü ve Rektör Yılmaz, üniversite kampüsünde bir dizi incelemede bulundu. Bu kapsamda Genç Ofis, Diyanet Ofisi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOGÜSEM), Aile Sağlığı Merkezi, kampüs anaokulu, kamp alanı, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi seraları ve yapımı devam eden Mehmet Emin Saraç Camii inşaatını ziyaret ettiler. İncelemeler sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temur ve Doç. Dr. Şahin Sözen ile Genel Sekreter Yardımcıları Talip Keskin ve Murat Saldırıcıer de hazır bulundu.

Vali Köklü'ye Teşekkür

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Vali Abdullah Köklü’ye nazik ziyaretlerinden ve üniversiteye olan ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, üniversite ile yerel yönetim arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

Muhabir: Mihriban Koçaker