2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Uşak Spor, deneyimli teknik direktör Efrahim Alkın ile anlaştı. Uşak Spor’un yeni teknik direktörü ile yapılan anlaşma imza töreni, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arslan ve Uşak Spor A.Ş. Başkanı Necati Köksal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Özkan Yalım’dan Açıklamalar

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, yeni sezon için büyük hedefleri olduğunu belirterek şunları söyledi: “Belediye Başkan Yardımcımız Halil Arslan ve Uşak Spor A.Ş. Başkanımız Necati Köksal ile birlikte, kulübümüzün yeni teknik direktörü Efrahim Alkın’ın anlaşma imza törenini gerçekleştirdik. Yeni sezonun şehrimize, kulübümüze, taraftarlarımıza ve değerli hocamız Efrahim Alkın’a hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle.”

Efrahim Alkın’ın Kariyeri ve Hedefleri

52 yaşındaki deneyimli teknik direktör Efrahim Alkın, yeni sezon için umutlu olduklarını ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım oluşturacaklarını ifade etti. Futbolculuk kariyerinin ardından Seyitömer Belediye Spor, Evliya Çelebi Çağlayan Azot Spor ve son olarak Belediye Kütahya Spor’u çalıştıran Alkın, Uşak Spor ile başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Alkın, Kütahya Spor’u çalıştırdığı dönemde, Merkür Jet Erbaaspor ile 2. Lig’e yükselme mücadelesinde TFF 3. Lig Play-Off 3. Tur’da karşılaşmış ve penaltılarla elenmişti. Bu tecrübesini Uşak Spor’a aktararak, takımın başarısı için çalışacak.

Efeler ve Sultanlar liglerinin ilk iki hafta programı Efeler ve Sultanlar liglerinin ilk iki hafta programı

A W255136 03

Uşak Spor’un Yeni Sezon Hazırlıkları

Yeni teknik direktörleri Efrahim Alkın’ın yönetiminde, Uşak Spor 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, şampiyonluk hedefine ulaşmak için yoğun bir antrenman programı uygulayacak ve transfer çalışmalarını hızlandıracak. Alkın, Uşak Spor’a yakışır bir takım oluşturmak için tüm tecrübesini ve bilgilerini kullanacağını belirtti.

Takımın Geleceği ve Taraftarın Beklentileri

Uşak Spor taraftarları, yeni teknik direktörleri Efrahim Alkın’dan büyük beklentiler içerisinde. Taraftarlar, takımın şampiyonluk mücadelesinde başarılı olacağına inanıyor ve yeni sezonda tribünleri doldurarak takımlarına destek vereceklerini ifade ediyorlar. Uşak Spor, yeni sezon için hedeflerini yüksek tutarak, taraftarlarını mutlu edecek bir performans sergilemek istiyor.

Muhabir: Burhan Arar