23 Elazığ FK'nın Teknik Direktörü Ümit Tütünci, Tokat Belediye Plevne Spor ile oynayacakları zorlu deplasman maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Spor müdürümüz Arif Sağdıç'a konuşan Tütünci, Tokat deplasmanlarının her takım için zorlu geçtiğini belirterek, kendi takımı için de bu maçın kolay olmayacağını vurguladı.

Ümit Tütünci, iki takımın da lige istediği gibi başlayamadığını ifade ederek, "Ligde şu an bulunduğumuz yerden iki takım da memnun değil. Geçtiğimiz hafta güçlü rakiplerimize karşı beraberlik alarak haftayı 1’er puanla kapattık. Tokat Belediye Plevne Spor, İstanbul'da Kemer Bulvar Spor ile berabere kaldı, biz ise evimizde Düzce CAM Düzce Spor ile berabere kaldık. Ancak artık geride kalan maçlara değil, önümüzdeki zorlu mücadelelere odaklanıyoruz. Tokat deplasmanına akıllı bir futbol anlayışıyla çıkıp, 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Takımının hafta boyunca galibiyet için hazırlandığını dile getiren Tütünci, "Tokat deplasmanında sakat ve cezalı oyuncularımız var. Özellikle cezalı olan Emin’in yanı sıra diğer iki oyuncumuzun durumu belirsiz. Ancak buna rağmen, elimizden gelenin en iyisini yaparak sahadan galip ayrılmak istiyoruz. İki takım da bu hafta taraftarlarına güzel bir futbol izlettirecektir. Maçta dostluk, kardeşlik ve fair play kuralları ön planda olmalı" diyerek Tokat'taki futbolseverlere selamlarını iletti.

Tütünci, sözlerini "23 Elazığ FK olarak, Tokat’tan güzel bir sonuçla dönmeyi arzu ediyoruz. İyi oynayan ve hak eden takım dostça kazansın" şeklinde tamamladı.

Sinan Kaloğlu'nun eşi kimdir aslen nereli? Sinan Kaloğlu kaç yaşında Fenerbahçe'de oynadı mı? Sinan Kaloğlu'nun eşi kimdir aslen nereli? Sinan Kaloğlu kaç yaşında Fenerbahçe'de oynadı mı?

24 Elazığ Fk

Muhabir: Burhan Arar