Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, çeşitli programlar kapsamında Tokat’a geldi. Sabah saatlerinde Tokat Havalimanı’na iniş yapan Bakan Uraloğlu, Tokat Valisi Abdullah Köklü, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir ile il protokolü tarafından karşılandı.

453849409 982380160348986 5124670330249985415 N

Tokat-Niksar Yolu Şantiyesi'nde İncelemeler

Bakan Uraloğlu’nun Tokat programında ilk durağı Tokat-Niksar Yolu Şantiyesi oldu. Burada yol çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Uraloğlu, çalışmaların hızlandırılması ve güvenliğin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Ardından Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü makamında ziyaret eden Uraloğlu, bölgedeki altyapı projeleri ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Katılım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, gün içinde AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na da katılacak. Toplantıda, Tokat ve çevresindeki ulaşım projeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Bakan, ayrıca ildeki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle bir araya gelerek bölgede yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verecek. Bakan Uraloğlu’nun Tokat programını AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer’in oğlunun düğün törenine katılarak sonlandırması bekleniyor.

Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek" Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek"

Muhabir: Burhan Arar