KPSS'de yine aynı manzara! KPSS'de yine aynı manzara!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Eğri, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Balcı Yüce, akademik ve idari personeli ile öğrenci ve aileleri katıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi dönem birincisi Aygül Kuruoğlu yapmış olduğu konuşmada, Fakülte birincisi olarak mezun olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Zorlukların kendilerini yıldırmadığını güzelliklerin ise mesleğe olan bağlılıklarını daha çok artırdığını söyleyen Kuruoğlu hocalarına ve ailesine teşekkür etti. 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Balcı Yüce yapmış olduğu konuşmada  Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgiler aktardı. Mezun öğrencilere öğrenim sürecini başarıyla tamamladıkları için teşekkürlerini iletti. Tüm mezunların bundan sonraki hayatlarının başarılarla dolu olmasını diledi.
Konuşmalar sonrasında Âşık Ayhani tarafından türkü dinletisi gerçekleştirildi. Ayrıca, 5. Sınıf öğrencisi Aynur Durtuluk da keman dinletisi gerçekleştirdi. Müzik dinletileri sonrasında mezun öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi. Hekimlik andı okutuldu. Akabinde ise mezunlarımız kep atma töreni ile uğurlandı.

Muhabir: Mihriban Koçaker