Tokat’ta, üniversite hastanesinde park sorunu giderek büyüyor. Hastane çevresinde yer bulmakta zorlanan vatandaşlar, her fırsatta araçlarını kaldırım üzerine ya da yaya geçidine park etmeye çalışıyor. Bu durum hem yayalar için tehlike oluşturuyor hem de trafik akışını olumsuz etkiliyor. Trafik ekipleri ise bu gibi hatalı parkları affetmiyor.Whatsapp Image 2024 09 28 At 14.45.54 (8)

Ceza Yağdı!

Tokat Üniversitesi Hastanesinde yaya geçidi önünde kaldırım üzerine park eden bir sürücü, trafik ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Araç, fotoğraflandıktan sonra sürücüsüne ceza kesildi. Yalnızca bu olay değil, hastane çevresinde çift şeritli yola araçlarını bırakıp trafiği aksatan sürücüler de cezalarla karşı karşıya kaldı. Trafik ekipleri, hem yayaların güvenliği hem de yol akışını sağlamak için denetimlerini sıklaştırdı. Hatalı parkların önüne geçebilmek adına sürekli olarak kontroller yapılıyor.Whatsapp Image 2024 09 28 At 16.07.33

Katlı Otopark Çözüm Olacak mı?

Sorunun kalıcı olarak çözülmesi için acil servis önüne yapılması planlanan katlı otopark projesi büyük umut vadediyor. Ancak bu projenin ne zaman tamamlanacağı belirsizliğini koruyor. Bu sürede, vatandaşların yaşadığı park yeri sıkıntısı devam edecek gibi görünüyor. Tokat’ta park alanlarının yetersizliği, özellikle hastane çevresinde ciddi bir kriz yaratıyor.

Whatsapp Image 2024 09 28 At 16.07.33 (1)

Bu nedenle, hem hastaneye gelen vatandaşlar hem de şehirde yaşayanlar için otopark sorununun bir an önce çözülmesi gerektiği ifade ediliyor. Aksi takdirde, hastane çevresindeki kaotik trafik ve hatalı parklar nedeniyle hem sürücüler hem de yayalar zorluk yaşamaya devam edecek.

Tokat'ta motosiklette tehlikeli anlar: O anlar objektiflere yansıdı! Tokat'ta motosiklette tehlikeli anlar: O anlar objektiflere yansıdı!

 
 

Muhabir: Burhan Arar