Tokat’ta hafta içi mesai saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, hafta sonlarına da taşarak adeta durma noktasına geldi. Şehir merkezinin en önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı ile Niksar Kavşağı arasında yaklaşık 1,5 kilometrelik mesafe, araçla ancak 15 dakikada kat edilebiliyor. Trafik durma noktasına gelirken, yürüyenlerin bile kendilerini geçtiğini belirten araç sürücüleri durumdan şikayetçi.

Tokatlılar Bu Mesaja Dikkat! Finansal Bilgirenizi Ele Geçirebilirler Tokatlılar Bu Mesaja Dikkat! Finansal Bilgirenizi Ele Geçirebilirler

Kavşaklarda Bekleme Süresi Arttı

Niksar Kavşağı’nda araçların uzun süre beklemesi, şehir trafiğinin daha da sıkışmasına ve araç kuyruklarının uzamasına neden oluyor. Kentin ana arterlerinde yaşanan bu yoğunluk, trafik ışıkları ve kavşaklardaki düzensizlikler sebebiyle daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor.

Trafik Sorunu Günlük Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Özellikle mesai saatleri sırasında yoğunlaşan trafik, sadece iş günlerinde değil, hafta sonlarında da kenti kilitliyor. Sürücüler, yolda geçirdikleri süre boyunca büyük zaman kaybı yaşarken, bu durum şehirde günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. Trafikte geçirilen süre, işlerine yetişmeye çalışanların stresini artırıyor.

 

 

Muhabir: Burhan Arar