Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat halkının talepleri doğrultusunda toplu ulaşım sorununu çözmek amacıyla ilgili kooperatiflerle bir görüşme yaptı.

Tokat Haberotobüs3

Başkan Yazıcıoğlu görüşmeyle ilgili, "Hemşehrilerimizin istek ve talepleri arasında önceliğe sahip toplu ulaşım sorununu çözmek amacıyla ilgili kooperatiflerimizle görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.Tüm Özel Halk Otobüsçüleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara,Bektaşlar Turizm Sahibi Aydın Fatih Bektaş, S.S. 3 Nolu Tokat Şehir İçi Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şükrü Süer, S.S. 11 Nolu Tokat Plevne Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı İhsan Ay’a değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, halkımıza hizmet veren tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar dilerim." dedi. 
Tokat Haberotobüs

Tokat'ın en büyük sorunlarından biri
Geçtiğimiz haftalarda toplu ulaşımla ilgili bir açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın en büyük sorunlarından bir tanesinin de toplu ulaşım sorunu olduğuna dikkat çekmiş, “Bazı mahallelerimizde güzergahlarla ilgili sıkıntılar olduğu gibi araçlarımızın eskiliğinden de şikayet eden birçok vatandaşımız var. Ne diyor işte; engelli vatandaşlara uygun olmadığını, araçların çok yüksek olduğu, konforlu olmadığı, klimalı olmadığı, hatta daha da başka işte birçok vatandaşımız şoförlerden bazen muzdarip, kötü davranıldığı yönünde. Bu konularda da ciddi adımlar attığımızı bilin, bunu da göreceksiniz" demişti. 

Tokat Haberotobüs2-2

Muhabir: Mihriban Koçaker