Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 ilimiz ve 266 ilçemizdeki yurtlarımızla öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Bu yıl ilk yerleştirmede %86 oranında öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik. Hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecek şekilde talep eden her öğrencimize barınma imkânı sunacağız" dedi.

ERÜ’den 2 öğretim üyesi Türkiye’nin en iyi 100 bilim insanı arasında yer aldı ERÜ’den 2 öğretim üyesi Türkiye’nin en iyi 100 bilim insanı arasında yer aldı

Genclik Ve Spor Il Muduru Hasim Eger Calismalarindan Bahsetti 443040Tokat'ta da yurtlara yerleşme oranının Yüzde 92 olduğunu söyleyen Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Tokat'ta yurtlarda özellikle de kız öğrenciler için barınma sorunu olmadığını hatırlattı. Eğer, şuan Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin şehre geldiğini ve nöbetçi yurtlarda konakladığını asıl öğrenci hareketliliğinin ayın 23'ü itibariyle yaşanacağını söyledi. İl Müdürü Haşim Eğer, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek öğrencilere başarılar diledi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker